Shair's

Bij binnenkomst in onze kapsalon in Hoofddorp voel je je zich al snel thuis in onze koffiecorner, waar voor jouw een heerlijke koffie, cappuccino of een latte macchiato klaar staat. Wij hebben natuurlijk ook een kopje thee met diverse smaken waar je uit kunt kiezen.

 Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons een lekker broodje of een tosti eten.

In onze salon staat wellness, relaxing time voorop. Wij willen jou laten onthaasten in deze drukke tijden. Jou bezoek aan ons is een beleving voor iedereen. Jong en oud, man of vrouw, voor iedereen maken we een eigen beleving. Wij beschikken over alle kennis.Wil je een nieuwe kleur, met mooie highlights of een balayage. Of voor de mannen een strak kapsel, door onze herenkapper, onze relaxe barber stoel.

Zoek jij 1 op 1 de kapster voor jou , die alle tijd voor je neemt, dan ben je bij ons goed.

Shair's wil jouw in een ongedwongen sfeer,   thuis laten voelen in onze salon in Hoofddorp.

Kapsalon Shair's in Hoofddorp brengt jouw kleur haar naar een hoger niveau , wat bij jou karakter kleur en stijl past.

In onze color bar wordt  op een rustige en professionele manier geholpen, wij luisteren naar jouw wensen en nemen jou dan ook serieus.

Jouw looks worden in een diagnose speciaal voor jou samen gesteld.

Dit wordt bepaald door jouw wensen, lifestyle , trends en een mood board die we voor jou maken. Onze kleurspecialist helpt jou graag om jou ultieme kleur op maat te maken.

De relax bar is een ruimte waar je een heerlijke was massage krijgt in een oase van rust met een zachte melodie om u de totale ontspanning te geven.

Wekelijks volgen wij trainingen bij ons in de salon en bij milk_shake op het hoofdkantoor en  krijgen wij goede knip- en kleur trainingen .

En blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wat zijn jou wensen en wat is jouw true beauty ?

 

Voel je welkom, wij zijn er voor jou !

 

Het Shair's Team

Jacobus Spijkerdreef 238

2132 PZ Hoofddorp

023-7853735