Maak nu online je afspraak!

Haarkleuring

 

 
decologic, creative colour, 9 minutes, smoothies, the gloss, direct colour

 

Scroll naar beneden om de kleuringen van Milk_shake te bekijken

Color sorbet

De kleurbeleving voor thuis

Color sorbet is een kleurmousse die thuis als zowel in de salon gebruikt wordt. Wil jij eenmalig een kleurtje in je haar of wil je je kleur thuis behouden? Dan is dit de ideale oplossing. Heb jij een festival en wil leuke roze, groene of paarse lokken , dan maak jij de blitzz. 

Direct color Cocktails

Een milde kleurverzorging met een houdbaarheid van 8-10 wasbeurten

Direct color cocktails is de kleurverzorging die voor jou op maat gemaakt wordt. Jij kiest de kleur en wij maken het voor je . Dit is een intens verzorgende kleur behandeling die ongeveer 10 wasbeurten blijft zitten. In combinatie met de sorbet kan je deze thuis langer houden. Met de direct color cocktail kunnen wij jou ook een passende kleurconditioner voor thuis meegeven.

The gloss

Een lichte semi kleuring

De naam zegt het al, the gloss . Dit is een milde kleuring waarmee je een mooie kleur glans kan maken. Zonder kleur toevoeging krijg je van deze behandeling glans en gezond haar. Met kleur behoudt je je kleur en geef je voeding aan het haar. Een ideale kleur voor als je nog niet aan verven toe bent.

Smoothies

Een semi permanente kleuring

Smoothies is onze semi permanente kleuring en die tot wel 75 % grijsdekking heeft. Wil jij nog niet vast zitten aan een permanente kleuring is dit ideaal. Met een tal van mixen kunnen wij elke kleur maken, neutraliseren en onderhouden.

Deze kleuringen gebruiken wij ook na het zetten van highlights of een balayage.

9 Minutes

In 9 minuten perfect gekleurd haar

9 minutes zegt het eigenlijk al, heb jij geen zin om 2 a 3 uur in de salon te zitten , maar wil jij je grijze haren of uitgroei bijgewerkt hebben dat kan bij ons al vanaf 9 minuten. 

Creative color

Een permanente kleuring

Creative color is onze permanente kleuring waar we onwijs veel mooie creaties mee kunnen maken. Inkleuren, grijsdekking, oplichten of fel rood . Niks is te gek voor deze kleur lijn.

Decologic

Perfect Blond

Decologic is onze lijn om het haar op een gezonde manier op te lichten. Aangevuld met extra proteinen kunnen wij op een gezonde manier jou gewenste blond tint maken.