Treatments

Bond fusion

BOND FUSION

Color without compromise. Met ons revolutionaire bond boosting-systeem kunnen je klanten lighter and brighter gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast.

Bond Fusion

WAT IS HET?

Bond Fusion is een revolutionair systeem waarmee je klanten een premium salonbehandeling biedt.

Met Bond Fusion kunnen ze lighter and brighter gaan zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast. 

HOE WERKT HET?

Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezonde, mooie lokken. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat salonprofessionals iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, ook niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar. 

WAT HET ZO GOED MAAKT

Na een kleurbehandeling met Bond Fusion is het haar is vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. En de inwerktijd? Die blijft gewoon hetzelfde. Bond Fusion is te gebruiken met iedere chemische behandeling die er bestaat, ongeacht het type of merk.

Ook fijn: je kunt het product zelfs los gebruiken als haarversterkende behandeling.  

HOE JE HET GEBRUIKT

Er zijn drie stappen:

Build, Enhance en Recharge. In Fase 1 voeg je Bond Builder toe aan de kleur- of blondeerformule. Meteen gaat het product aan de slag. Het repareert gebroken bindingen, bouwt nieuwe en beschermt het haar.

Tijdens Fase 2 breng je Bond Enhancer aan, een intens voedende, revitaliserende treatment dat de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om iedere haar creëert voor langdurige conditionering.

Als laatste is er Fase 3, Bond Recharger. Dit is het ideale verzorgingsproduct voor nabehandeling thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen.

Bond kleurbehandeling                                                    € 5,00

Bond treatment                                                                 € 10,00

Thuisproduct phase 3 incl de salonbehandeling         € 20,00

Miracle elixir

DIT IS CARE MIRACLE ELIXIR.

 

Voeg ons gloednieuwe Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster toe aan het Care-masker van je keuze voor een gepersonaliseerde keratinebehandeling in de salon.

 

Een Care Miracle Elixir-treatment is perfect voor gestreste klanten en gestrest haar.


Na de behandeling is haarschade tot op 80% verminderd en is het haar twee keer zo zacht.

Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster

 

Combineer Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster met een haarmasker dat speciaal is ontwikkeld voor behandeling van het betreffende haarprobleem. Geniet na de behandeling van haar dat gezonder, zachter en glanzender is dan ooit.

Deze unieke Miracle Elixir-behandeling op keratinebasis zorgt voor:

  • Intern beschadigd haar wordt tot 80% hersteld*.
  • Haar dat twee keer zo zacht is na slechts één behandeling.


De Booster bestaat uit een zeer geavanceerde keratinemix (keratine, gehydrolyseerde keratine, geoxideerde keratine, aqua) die, dankzij Zipper-technologie, de natuurlijke keratine in het haar nabootst en beschadigd haar van binnenuit herstelt.

* Interne bescherming tot 80% na twee behandelingen. Gebaseerd op DSC-tests.

Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Spray

Deze luxe spray op keratinebasis voor thuisgebruik verlengt de resultaten van de professionele Miracle Elixir-behandeling. Het zorgt dat de oorspronkelijke zachtheid van na de Care Miracle-behandeling langer behouden blijft, zelfs na 5 keer wassen.

Keratine herstelt en beschermt de haarstructuur. Quats maken het haar beter kambaar. Kokosolie hydrateert het haar van binnenuit.

Salonbehandeling                                                         € 10,00

Keratine spray inclusief salonbehandeling               € 25,00