Nieuws en actie's

Wij gaan verhuizen !

Per 22 augustus zullen wij met onze salon te vinden zijn op de Jacobus Spijkerdreef 238 te hoofddorp.

Vanwege ruimte gebrek gaan wij verhuizen.

Maakt u ook een afspraak in onze nieuwe salon ?

Care sun line

Het is bijna weer zomer, bescherm jij je haar eigenlijk wel goed ?

We smeren ons lichaam in als we de zon in gaan, maar ons haar vergeten we te beschermen.

Keune heeft daar de Sun shield voor ontwikkeld.

We hebben drie mooie acties om jouw haar perfect te onderhouden deze zomer!

Care Sun Shield Shampoo

De Sun Shield-serie beschermt je haar tegen de elementen: zon, zout water, regen, noem maar op. Essentiële mineralen, UV-filters en actieve proteïnen beschermen en herstellen het haar. Het resultaat: uitzonderlijk zijdezacht, glanzend haar dat je makkelijk kunt doorkammen en stylen.
Deze shampoo is verrijkt met essentiële mineralen, provitamine B5 en het unieke antichloorcomplex. Het haar wordt mild gereinigd en zonnebrandcrème, chloor en zout water worden verwijderd. Ondertussen wordt elke lok gehydrateerd

Care Sun Shield Conditioner

Dit is een intensief hydraterende en kalmerende conditioner voor door de zon beschadigd, droog en poreus haar. Essentiële mineralen en Shea Butter verzorgen, voeden en herstellen de vochtbalans en geven het haar glans.

Care Sun Shield Oil

Deze weldadige haarolie beschermt je lokken tegen schadelijke UV-straling en sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt. SPF 8.

Bye design, Hello Style

 

Stylingproducten moeten simpel (en leuk!) zijn om te gebruiken en luxe maar betaalbaar. Daarom zeggen we Design gedag en verwelkomen we Style, een veelzijdige collectie stylingessentials voor modern, perfect-imperfect haar.

Met liefde in het leven geroepen om het haar textuur, glans, fixatie en meer te geven. Keune Style is ontworpen om iedere hair goal realiteit te maken.

Ongecompliceerde, tijdloze en superfijne stylingproducten, dat is Keune Style.

Binnen Style vind je productlijnen voor iedere look: Curl, Heat Protect, Smooth, Volume, Texture, Gloss, Refresh en Fix.