Binnenkort ook in de web shop te bestellen.

Wil jij een make over , maak dan een afspraak !

 

Met Mineralissima hebben wij voor jou een breed scala aan natuurlijke, mooie en onberispelijke minerale cosmetica, make up kwasten en accessoires, allemaal gemaakt van de beste ingrediënten van Moeder Natuur.

 Mineralissima is voor mensen die op zoek zijn naar een product dat natuurlijk, verfijnd en milieuvriendelijk is. Mineralissima  is om de natuurlijke schoonheid te versterken met alleen de beste, zuiverste en meest natuurlijke componenten, zodat je precies weet wat je voor je huid gebruikt.  Onze natuurlijke cosmetica bevatten niets kunstmatigs op het gebied van additieven en conserveringsmiddelen, zoals je kunt zien als je de ingrediëntenlijst bekijkt. Mineralissima heeft natuurlijke luxe lipsticks, foundations die niet gaan vlekken, verleidelijke oogschaduw en een geweldige set van kwasten om de minerale make-up aan te brengen.

Bij Mineralissima heeft het woord 'schoonheid' een bepaalde connotatie zoals zuiver, natuurlijk en adembenemend en deze connotaties zijn de sleutel voor de basisingrediënten van onze minerale make-up. Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is onze cosmetica volledig natuurlijk en geen van onze producten wordt getest op dieren, omdat we geloven in schoonheid zonder wreedheid. En met trots kunnen we vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima. 

Bron : Mineralissima.nl