Maak nu online je afspraak!

Style

Volume, fixatie, glans en gladheid

Een pittige korte bob, strak naar achteren of een warrige look – het leven is leuker wanneer iedereen zijn eigen stijl kan creëren. En de volgende dag kies je gewoon wat anders.

Ga aan de slag met ons klassieke assortiment betaalbare maar luxe Keune Style-producten. Prep, shape of finish, met Keune Style heb je alles tot je beschikking om elke stylingwens in vervulling te laten gaan.

Prep, Shape, Finish

Creeer perfect-imperfect haar

1. Start met prep voor het creëren van een perfecte basis. Breng het product
aan op vochtig haar, föhn en style.

2. Shape je haar en geef het haar karakter, laat het glanzen of ga voor een extra matte look — breng je stijl tot leven.

3. Finish je stijl. Gebruik onze moderne producten om je look de hele dag (en nacht!) mooi te houden, het haar tegen luchtvochtigheid te beschermen of als finishing touch.

1. Prep: creeer je foundation

Gebruik onze curlheatsmoothtexture of volume thermische stylingproducten en bescherm je haar tegen het verwarmen tot 230 graden.

2. Shape: geef je stijl vorm

De gloss, heat, refresh and texture stylers zijn zo veelzijdig dat je ze zonder inspanning kan gebruiken. Ze voelen als een natuurlijk verlengstuk van jezelf.

3. Finish: perfectioneer je look

Gebruik onze moderne fix producten om de look te maken die de hele dag en nacht blijft zitten. Bescherm je haar met de humidity smooth products, of doe een finishing touch met de refresh of volume finishers. 

Hoe handig . de Hold & Shine factor

De getallen op de verpakking verwijzen naar de hold- en shinefactor. De range is 1 tot 10, waarbij 1 staat voor een lage hold en 10 voor maximale hold of shine. De nummers maken het makkelijk om je favoriete product te vinden en te herkennen. Ook handig in de salon: ‘Heeft iemand nummer 86 voor me?’