Keune you

Maak kennis met Keune You

Maak kennis met Keune You – haarverzorging op maat. Met Keune You kan jouw kapper persoonlijk afgestemde producten voor je maken. Voor iedereen is er een oplossing op maat, zowel in de salon als voor thuis gebruik. Nadat je een persoonlijke haardiagnose hebt gekregen, kan de kapper kiezen uit tien verschillende haarelixers. Een wereld aan oplossingen om het haar gezond en de kleur mooi te houden.

Met meer dan 100 mogelijke combinaties vind jouw kapper voor jou de perfecte oplossing. Je kan het product toegepast krijgen in de salon of op maat laten maken voor thuis gebruik. 

Voor elke haaroplossing

Elixirs

Er zijn zes elixers voor verzorging en vier voor kleuronderhoud. Elke verzorgende elixir bevat unieke technologieen voor volume, gladheid, glans, verzorging, krullen en kleur.

De elixirs voor kleuronderhoud bevatten hoog-geconcentreerde pigmenten om koelblond, rood, koper en koelbruin haar te onderhouden. de elixirs kunnen ook in combinatie gebruikt worden met Keune-behandelingen, zoals Bond Fusion, Miracle Elixir en Care maskers.

Basisproducten + -elixirs

Hoe werkt het?

Stap 1. Advies
Je haar wordt tijdens een persoonlijk consult met je kapper gediagnostiseerd. 
Vervolgens kies je kapper twee verschillende elixers. De volgende combinaties zijn dan morgelijk: 1 verzorgend elixir + 1 elixer voor kleurbehoud of 2 (verschillende) verzorgende of kleur elixirs.

Stap 2. Thuisgebruik
Je krijgt een basis shampoo en/of een conditioner met twee verschillende elixirs. (20ml elixir in totaal).

Stap 3. Schudden
Schud de fles tot de elixirs goed gemixt zijn met het basisproduct.

Stap 4. Personaliseren
De producten worden verpakt in mooie, luxe, gepersonaliseerde doosjes. Je kapper noteert welke elixers er zijn gebruikt, je naam en de datum waarop het product is samengesteld.