Keune

 

COLOR

Speciaal voor kleurkunstenaars: onze met liefde samengestelde kleurcollecties.

Met Tinta Color, Semi Color, Ultimate Blond , Color Man en onze natuurlijke, veganistische So Pure Color-lijn kun je eindeloos ontwerpen en experimenteren.

En voor een statementkleur zonder commitment hebben we de uitwasbare Color Cravings gemaakt. Ieder kleurproduct is voor en door professionals ontworpen.

 

 

#coloryourmood

EEN KLEUR VOOR IEDERE STEMMING.

 

Met je haarkleur kun je uitdragen wie je bent en hoe je je voelt.

 

Beste te dragen met zelfvertrouwen.

Elke vrouw heeft iets goddelijks over zich. Dat innerlijke vuur inspireerde onze nieuwe haarkleuren: rijk, fel en sprankelend. 

Maak kennis met onze nieuwe limited edition-tinten, het beste te dragen met zelfvertrouwen: Empower (Tinta Color en Semi Color 6.43), Enchant (Tinta Color en Semi Color 8.81), Indulge (Tinta Color 7.18) en Rise (Semi Color 8.82).

Ultimate Blonde 2019

De mooiste blondkleuren komen niet uit een pakje , ze worden ontworpen door specialisten bij Shair's. Daarom hebben we onze blondeerlijn Ultimate Blonde geüpdatet. Maak kennis met Freedom Blonde, een blondering op kleibasis met een heel flexibele textuur, perfect voor freehand-technieken als balayage! Ook nieuw: Ultimate Glaze, voor karakter zonder kleurhoogte.

BOND FUSION

Color without compromise. Met ons revolutionaire bond boosting-systeem kan je lighter and brighter gaan, zonder dat de integriteit van het haar wordt aangetast.

 

HOE WERKT HET?

Normaal gesproken breken chemische behandelingen zoals kleuren of omvormen de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezonde, mooie lokken. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en reconstrueert gebroken bindingen en creëert zelfs nieuwe. Daarnaast beschermt het de innerlijke structuur van iedere haar. Dat betekent dat salonprofessionals iedere haarsoort naar iedere kleursoort kunnen transformeren (ja, zelfs witblond!), terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft. En, ook niet onbelangrijk, Bond Fusion is te gebruiken op alle haartypen: Europees, Aziatisch, Afrikaans, thermisch behandeld, gekleurd en natuurlijk haar. 

WAT HET ZO GOED MAAKT

Na een kleurbehandeling met Bond Fusion is het haar is vijf keer dieper geconditioneerd na vijf wasbeurten. Lokken zijn twee keer zo sterk vergeleken met haar dat chemisch behandeld is zonder Bond Fusion. Na het blonderen is het haar twee keer beter doorkambaar vergeleken met de grootste concurrent en er is 43 procent minder haarbreuk. En de inwerktijd? Die blijft gewoon hetzelfde. Bond Fusion is te gebruiken met iedere chemische behandeling die er bestaat, ongeacht het type of merk.

Ook fijn: je kunt het product zelfs los gebruiken als haarversterkende behandeling.  

HOE JE HET GEBRUIKT

Er zijn drie stappen:

Build, Enhance en Recharge. In Fase 1 voeg je Bond Builder toe aan de kleur- of blondeerformule. Meteen gaat het product aan de slag. Het repareert gebroken bindingen, bouwt nieuwe en beschermt het haar.

Tijdens Fase 2 breng je Bond Enhancer aan, een intens voedende, revitaliserende treatment dat de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om iedere haar creëert voor langdurige conditionering.

Als laatste is er Fase 3, Bond Recharger. Dit is het ideale verzorgingsproduct voor nabehandeling thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen.

 CARE MIRACLE ELIXIR.

 

Voeg ons gloednieuwe Care Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster toe aan het Care-masker van je keuze voor een gepersonaliseerde keratinebehandeling in de salon.

 

Een Care Miracle Elixir-treatment is perfect voor gestreste klanten en gestrest haar.


Na de behandeling is haarschade tot op 80% verminderd en is het haar twee keer zo zacht.

 

Care

With great care comes great hair.

Essentiële mineralen geven je haar wat het nodig heeft.

Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt. 

1922 by J.M. Keune

1922 by J.M. Keune mannenlijn

DIT IS ONS ZORGVULDIG SAMENGESTELDE SELECTIE ESSENTIALS VOOR HAARVERZORGING, STYLING, SCHEREN EN KLEUREN, ONTWIKKELD VOOR BARBIERS OVER DE HELE WERELD EN STIJLVOLLE MANNEN VAN NU.