Schoonheidssalon van Dam

Bij schoonheidssalon van Dam uit de volgende behandelingen kiezen,

Lashlift

 

Lash Lamination treatment

Lash Lamination treatment, oftewel wimperlifting is het krullen van de natuurlijke wimpers. Het is een behandeling die niet schadelijk is voor uw eigen wimpers en het resultaat blijft 6 tot 8 weken zitten.

Voordelen van de wimperlifting:

- Doet natuurlijke wimpers langer lijken

- Douchen, sporten en het gebruik van make-up hebben geen invloed op het resultaat

- Niet schadelijk voor de wimpers

- Voelt licht en natuurlijk

Nazorg tot 24 uur na de behandeling:

- De eerste 24 uur mogen de ogen niet nat worden, zo    krijgt de voeding voldoende tijd om in te trekken

- De eerste 24 uur geen oogcrème of oogmake-up gebruiken

- De eerste 24 uur geen sauna of zwembad bezoeken

- De eerste 24 uur niet wrijven in de ogen

Na 24 uur kunt u alles met de wimpers doen.*

*Chloor kan de krul verzwakken!

Waxen

Waxen, de effectiefste methode voor een haarvrije huid!

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Hoe werkt het?

De wax van LYCON Precision waxing is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de LYCON waxen hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan uw huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

Langdurig haarvij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties.

Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen met LYCON tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met LYCON zorgt dus voor een langdurig haarvrije en vooral zachte huid, iets dat u met scheren of epileren niet bereikt.

 

Tips vóór en na de LYCON waxbehandelingen:

- Neem wanneer u echt uitzonderlijk gevoelig bent voor pijn circa 30 minuten vóór de behandeling één paracetemol tablet. 

- Laat u met regelmaat waxen, voor een optimaal, langdurig glad en haarvrij reultaat.

- Kom afhankelijk van uw persoonlijke haargroeisnelheid na 3 tot 6 weken na uw vorige afspraak terug; uw haar dient dan ten minste 2 mm lang te zijn.

- Scrub uw huid vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week om deze zacht en glad te houden en om ingroeiende haartjes te helpen voorkomen.

- Indien u gevoelig bent voor het ingroeien van haartjes of snel last heeft van pukkeltjes op bijvoorbeeld de bovenlip. Gebruik vanaf de eerste dag na uw waxbehandeling de LYCON ingrown-X-it crème.

​Liever niet doen, de eerste 24 uur na uw LYCON waxbehandeling:

- Neem geen heet bad of te hete douche.

- Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.

- Ga niet naar de sauna.

- Blijf uit het zwembad én uit de zee.

- Draag geen geparfumeerde producten op de huid.

- Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers als deze niet perfect schoon zijn; lege haarfollikels (haarzakjes) zijn namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.

- Gebruik geen zelfbruinende crèmes of crèmes met vette oliën.

 

Gezichtsbehandelingen

Bij Schoonheidssalon van Dam worden verschillende gezichtsbehandelingen gegeven om huidverbetering te bevorderen. Bij de eerste behandeling gaan we samen een behandelplan maken . Hierbij gaan we samen naar de huid en het doel ( huidverouderingen en huidproblemen) kijken. Bij elke afspraak wordt gekeken welk behandelplan wij gaan volgen om zo uw huid aan uw wensen te laten voldoen.  Hierbij zijn diverse behandelingen mogelijk . Anouk zal deze behandelingen samen met u afstemmen . Voor meer info over deze behandeling kan u op de link klikken  en contact met haar opnemen .