Monique

Het gezicht achter Relax4u Beauty Hoofddorp

Mijn naam is Monique van Leeuwen.

Ik werk al jaren met veel plezier parttime als administratieve kracht in de luchtvracht. In 2003 ben ik gestart met een opleiding voetreflexmassage, dit omdat me dat nogal aansprak. Vanaf dat moment ging er een wereld voor me open. Mensen kunnen helpen die klachten hebben of moeite hebben met ontspannen, dat is echt zo mooi. En zo werd mijn nieuwe hobby een ware passie! Masseren past bij wie ik ben en wat ik wil. Het is een prachtig vak, omdat ik mijn hoofd, handen, gevoel en hart erin heb zitten. En daarom ben ik in 2013 gestart met mijn eigen massagepraktijk aan huis in Hoofddorp.

Gedurende de afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in allerlei massages, zowel klachtgericht als ontspannend.

In 2018 volgde ik de opleiding Libosan Therapie. Dit is een vrij stevige, snelle massage van je rug, nek, armen en hoofd. Met deze behandeling probeer ik, samen met de client, de oorzaak van een klacht te vinden en te behandelen. Het kan dus zomaar zijn dat als je last heb van je pols ik ook ga kijken naar de stand van je bekken. Onder andere Tennisarm klachten zijn goed te behandelen met deze techniek.

Door de jaren heen ben ik door het masseren ook steeds meer interesse gaan krijgen om mijn horizon te verbreden op het gebied van ons lichaam en welzijn. Ik heb in 2018 een opleiding gevolgd voor pedicure. Ook dit is een waanzinnig mooi vak, en inmiddels doe ik dat met veel plezier. Ik heb er voor gekozen om niet verder te leren voor medisch Pedicure, wat inhoud dat ik helaas mensen met bepaalde aandoeningen, zoals diabetici, niet kan behandelen. Ik verwijs je dan ook graag door naar een medisch geschoolde pedicure. Uiteraard kun je wel terecht voor het verzorgen van je nagels, mycose (schimmel)nagels, kloven, eelt, likdoorns etc…

In het voorjaar van 2019 heb ik de cursus Gelaatsverzorging gevolgd. Deze heb ik in Oktober aangevuld met de cursus Brow mapping & styling zodat ik je wenkbrauwen nog mooier in model kan epileren.

Deze combinatie met werken op Schiphol is zo fantastisch…ik doe eigenlijk alleen maar wat ik leuk vind. Hoe fijn is dat!

 

Tot ziens bij Relax4u Beauty Hoofddorp!