Relax4ubeauty Hoofddorp

Kan jouw lichaam wel een boost gebruiken? Maak dan een afspraak bij Relax4u Beauty Hoofddorp, de beautysalon in Hoofddorp voor vrouwen!

Alle behandelingen vinden plaats op de Jacobus Spijkerdreef 238 in Hoofddorp.


Relax4u Beauty, is een sfeervolle, kleine en  persoonlijke salon. We zijn gevestigd in Hoofddorp in een pand waar alles  onder 1 dak te vinden is.

U kunt hier in alle rust ontspannen en genieten van diverse behandelingen, zoals gelaatsverzorging, pedicure, massages, epileren, verven, harsen, threading.

Tegenwoordig zijn we allemaal druk met van alles. We hebben drukke banen, volle agenda’s, een gezin, familie, vrienden, een sportclub…

We moeten vaak zoveel dingen tegelijk doen dat we onszelf voorbijlopen. Er is geen tijd meer om te luisteren naar de signalen die het lichaam afgeeft. We lopen maar door en door, met allerlei lichamelijke ongemakken als gevolg. Daarom is het noodzakelijk om af en toe eens stil te staan en tijd vrij te maken voor jezelf.

Bij Relax4u Beauty kun je echt even tot jezelf komen. Kijk rustig rond op de website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden..

Wil je een massage op maat? Dat kan! In een telefonisch consult neem ik dan de klachten en wensen met je door. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan dit telefonisch consult. Kun je geen keus maken? Ook dan sta ik je graag te woord om je te adviseren.

Ik verzorg ook stoelmassages op locatie: op scholen, bij bedrijven, ladiesevent of op feesten. Wilt u uw vrienden, familie of medewerkers verwennen met een stoelmassage? Vraag mij naar de mogelijkheden.

Door het krijgen van een massage komen lichaam & geest even helemaal tot rust. Masseren is zoveel meer dan strijken en kneden alleen. Door massage veroorzaak je een diepe ontspanning en massage kan ook goed helpen bij verschillende klachten.

Gun jezelf een heerlijke ontspannende massage. Het maakt je spieren los, brengt je geest tot rust en herstelt de balans tussen lichaam en geest. 

Let op! In de praktijk worden alleen vrouwen behandeld. Muv hooikoortstape en pedicure.

Tot ziens bij Relax 4u Beauty in Hoofddorp!