Maak nu online je afspraak!

Wie zijn wij ?

Wij zijn Shair's and more,

Klik op onze foto's en leer ons kennen.

Bij Shair's  and more in Hoofddorp vindt je een kapsalon Shair's, Relax4ubeauty en Schoonheidssalon van Dam.

Bij binnenkomst voel je je al snel thuis in onze koffiecorner, waar voor jouw een heerlijke koffie, cappuccino of een latte macchiato klaar staat. Wij hebben natuurlijk ook een kopje thee met diverse smaken waar je uit kunt kiezen.

In onze salon staat wellness, relaxing time voorop. Wij willen jou laten onthaasten in deze drukke tijden. Jouw bezoek aan ons is een beleving voor iedereen. Jong en oud, man of vrouw, voor iedereen maken we een eigen beleving.

Zoek jij 1 op 1 de kapster voor jou, die alle tijd voor je neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Shair's wil jou in een ongedwongen sfeer, je thuis laten voelen in onze salon in Hoofddorp.

Kapsalon Shair's in Hoofddorp brengt jouw kleur haar naar een hoger niveau, wat bij jou karakter, kleur en stijl past.

In onze color bar wordt je op een rustige en professionele manier geholpen, wij luisteren naar jouw wensen en nemen jou dan ook serieus.In de salon wordt door onze kleurspecialisten advies gegeven over de huidige kleurtrends en wordt er een vertaling gemaakt naar jouw wensen. Wij beschikken over de juiste tools en kennis om een passend advies te geven.

Jouw looks worden in een diagnose speciaal voor jou samen gesteld.

Dit wordt bepaald door jouw wensen, lifestyle , trends en een mood board die we voor jou maken. Je kan voordat je een bezoek brengt aan onze salon zelf een moodboard maken op pinterest, of nog leuker volg ons op pinterest en plaats je moodboard daar.

De relax bar is een ruimte waar je een heerlijke was massage krijgt in een oase van rust met een zachte melodie om je de totale ontspanning te geven.

Wekelijks volgen wij trainingen bij ons in de salon en bij Keune op het hoofdkantoor en  krijgen wij goede knip- en kleur trainingen .

Wij zijn ambassadeur van Keune , hierdoor kunnen wij onze klanten altijd de nieuwste producten aanbieden. En blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wat zijn jou wensen en wat is jouw true beauty?

 

Voel je welkom, wij zijn er voor jou!

 

Het Shair's Team

Jacobus Spijkerdreef 238

2132 PZ Hoofddorp

023-7853735